saka napisał:
Kowalski09 napisał:
a kolezanka Saka taka poprawna politycznie!!! - na epitety i jezyk z rynsztoka powinna reagowac czesciej, rowniez wtedy kiedy takiego slownictwa uzywaja jej przyjaciele z forum.
jedyna osoba, którą darzę większą sympatią niż innych nie brała udziału w tej dyskusji, a i u tejże nie widziałam tego typu wypowiedzi. i już któryś raz piszę o języku! nie lubię chamstwa i obrażania innych u wszystkich użytkowników forum! możesz, jak dla mnie, odbierać to jak chcesz.
kolega plkmon przynajmniej nie owija /no i calkiem niezle mu wyszlo- ja sie obsmialem
nie owijać nie musi znaczyć obrażać. śmiałeś się? to dobrze, humor ci się poprawił. dla mnie było mniej zabawnie.
...mialem na mysli inne watki rozrzucone na forum, ale niech Ci bedzie!!!
poza tym, kto lubi chamstwo? nawet cham nie lubi chamstwa /o ile jest skierowane przeciwko niemu/, a klamca ci powie, ze nie lubi klamstwa.
i jeszcze cos - chamstwo mozna uprawiac na rozne sposoby, niekoniecznie uzywajac "dosadnych slowek", a tu na salonach - w sposob bardziej wyszukany. Ironia i zlosliwosc to tylko zawoalowana forma agresji.
Houk!