Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2646 niezalogowanych)
1 Post

(smajk)
Wiking
czepiacie sie i z igly robicie duze widly
tak jak i ja zreszta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
saka napisał:
Kowalski09 napisał:

a kolezanka Saka taka poprawna politycznie!!! - na epitety i jezyk z rynsztoka powinna reagowac czesciej, rowniez wtedy kiedy takiego slownictwa uzywaja jej przyjaciele z forum.

jedyna osoba, którą darzę większą sympatią niż innych nie brała udziału w tej dyskusji, a i u tejże nie widziałam tego typu wypowiedzi. i już któryś raz piszę o języku! nie lubię chamstwa i obrażania innych u wszystkich użytkowników forum! możesz, jak dla mnie, odbierać to jak chcesz.

kolega plkmon przynajmniej nie owija /no i calkiem niezle mu wyszlo- ja sie obsmialem

nie owijać nie musi znaczyć obrażać. śmiałeś się? to dobrze, humor ci się poprawił. dla mnie było mniej zabawnie.

...mialem na mysli inne watki rozrzucone na forum, ale niech Ci bedzie!!!
poza tym, kto lubi chamstwo? nawet cham nie lubi chamstwa /o ile jest skierowane przeciwko niemu/, a klamca ci powie, ze nie lubi klamstwa.
i jeszcze cos - chamstwo mozna uprawiac na rozne sposoby, niekoniecznie uzywajac "dosadnych slowek", a tu na salonach - w sposob bardziej wyszukany. Ironia i zlosliwosc to tylko zawoalowana forma agresji.
Houk!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Kowalski09 napisał:
...mialem na mysli inne watki rozrzucone na forum, ale niech Ci bedzie!!!
a niby skąd ja miałam to wiedzieć?

Kowalski09 napisał:

poza tym, kto lubi chamstwo? nawet cham nie lubi chamstwa /o ile jest skierowane przeciwko niemu/, a klamca ci powie, ze nie lubi klamstwa.

o kłamcach i kłamstwie można byłoby osobny wątek założyć
a cham jak go opluwają to mówi, że deszcz pada

Kowalski09 napisał:

i jeszcze cos - chamstwo mozna uprawiac na rozne sposoby, niekoniecznie uzywajac "dosadnych slowek", a tu na salonach - w sposob bardziej wyszukany. Ironia i zlosliwosc to tylko zawoalowana forma agresji.
Houk!

houk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
jeszcze chciałam sprostować, bo to mogło głupio zabrzmieć:
jedyna osoba, którą darzę większą sympatią niż innych nie brała udziału w tej dyskusji,

nie chodziło mi, że reszty nie lubię czy coś. poprostu jedna osoba przypadła mi szczególnie do gustu i już.
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
saka napisał:
jedyna osoba, którą darzę większą sympatią niż innych nie brała udziału w tej dyskusji,

nie chodziło mi, że reszty nie lubię czy coś. poprostu jedna osoba przypadła mi szczególnie do gustu i już.
pozdrawiam

Wiem wiem, ja też Cię lubię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grzes203 napisał:
saka napisał:

pozdrawiam

Wiem wiem, ja też Cię lubię

No co Saka,o gustach sie nie dyskutuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
saka napisał:

pozdrawiam

Nie tłumacz się saka, nie tłumacz...
Lepiej się przyznaj w kim się zakochałaś...
A nie owijaj w bawełnę...

PS.Odbiór=Żart
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
hahahahaha
vanesso, jesteś mistrzynią konkluzji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Sumienny88)
Wiking
ciągle w trakcie poszukiwania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Sumienny88 napisał:
ciągle w trakcie poszukiwania.

Głowa do góry, toć dopiero tydzień minął, w Norwegii tydzień jest jak pięć minut w Polsce .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok